Kosmetiikkasarjat

Apteekissamme on upeat valikoimat laadukkaita apteekkikosmetiikkasarjoja. Tule käymään, niin valitaan yhdessä sinun ihollesi parhaiten sopivat tuotteet.

ACO

Ruotsalainen ihonhoitosarja ACO sisältää monipuolisen valikoiman tuotteita Acokauneudenhoitoon, iho-ongelmiin sekä henkilökohtaiseen hygieniaan. Tuotesarjan omille sivuille.

Avène

AveneAvène-ihonhoitosarja on kehitetty erityisesti herkän ihon tarpeisiin. Ihoa rauhoittava terveyslähdevesi on kaikkien Avène-ihonhoitotuotteiden tärkein raaka-aine. Avène-sarjasta löytyy tuotteet kaikenikäisille, kaikille ihotyypeille, couperosa-iholle, kuivalle ja atooppiselle iholle sekä rasvaiselle akneiholle. Tuotesarjan omille sivuille.

Ducray

Ducray on dermatologien kehittämä hiustenhoitosarja, jossa on laaja valikoimaDUCRAY_logo_P431 hiuspohjaa hoitavia shampoita ja hoitoaineita. Sarja on suunnattu erityisesti hilseilevälle päänahalle. Tuotesarjan omille sivuille.

Favora

FavoraFavora-tuotteet sisältävät tarkkaan valittuja, puhtaita ainesosia, joita ihosi tarvitsee voidakseen hyvin. Favoran tuotteet muodostavat ihonhoidon kivijalan, josta jokaisen herkkäihoisen on helppo löytää itselleen sopivat tuotteet. Kaikki sarjan tuotteet ovat saaneet oikeuden käyttää Allergia-, iho- ja astmaliiton arvostettua Allergiatunnusta. Tuotesarjan omille sivuille.

La Roche-Posay

La Roche-Posayn sydän on lähdevesi, jonka ainutlaatuisuus, tehokkuus ja siedettävyys erottavat tuotemerkin muista. La Roche-Posay -tuotemerkin turvallisuudesta ja luotettavuudesta kertoo sekin, että tuotemerkkiä suosittelee 25 000 ihotautilääkäriä maailmanlaajuisesti niin naisille, miehille kuin lapsille. Tuotesarjan omille sivuille.

Sebamed

SebamedIhon toiminnan ja tasapainon lähtökohta on sen luontainen, lievästi hapan suojakerros. Sebamed on ensimmäinen ja alkuperäinen ihonhoitosarja, jonka pH on sama kuin terveen ihon, eli 5,5. Yhdessä ihotautilääkäreiden kanssa kehitetty Sebamed sisältää myös kuivumista estäviä öljyjä ja luonnollisia, kosteutta sitovia aineita, jotka kaikki ovat tutkittuja ja ehdottoman puhtaita. Tuotesarjan omille sivuille.

Vichy

VichyVichy-tuotteiden kehittelyssä on käytetty viimeisintä teknologiaa, ja ne on kehitetty yhteistyössä ihotautilääkäreiden kanssa ihon päivittäiseen hoitoon. Jokainen tuote sisältää aktiivisia raaka-aineita sekä Thermal Spa -lähdevettä, joka on useissa kliinisissä tutkimuksissa todettu ihoa rauhoittavaksi ja tulehduksia ehkäiseväksi raaka-aineeksi. Tämä takaa sen, että Vichy-sarjan tuotteet ovat hyvin siedettyjä ja sopivat herkällekin iholle. Vichy-tuotesarjasta löytyvät tuotteet kaikkiin ihonhoidon tarpeisiin. Tuotesarjan omille sivuille.

Vichy DercosDercos Logo

Vichy Dercos -tuotesarjasta löytyy hellävarainen ja kosmeettisesti miellyttävä ja hoitava hiustenhoitotuote erilaisiin tarpeisiin kuten, hiustenlähtöön ja hilseilyyn. Tuotesarjan omille sivuille.

CeraVe

CeraVe on vuonna 2005 yhteistyössä ihotautilääkäreiden kanssa kehitetty ihonhoitosarja. Tuotteet sisältävät yhdistelmän kolmea tärkeää keramidia (keramidit 1, 3 ja 6-II), rasvahappoja ja muita lipidejä, jotka vahvistavat ihon luonnollista suojamuuria. Tuotesarjan omille sivuille.