Joulukuun ja tammikuun tarjoukset

Apteekissamme on kuukausittain vaihtuvia tarjouksia. Tervetuloa tekemään hyviä ostoksia!

Aqualan L, Duo tai Plus 200 g

Kevyet koko kehon tehokosteuttajat. Aqualan L pehmentää ihoa ja lisää kimmoisuutta. Aqualan Plus on ihanteellinen atoopikoille ja usein suihkussa käyville. Aqualan Duo sisältää 20 % glyserolia joka antaa lisähoitavuutta, kosteutustehoa sekä lievää antiseptistä vaikutusta.

8,00 (norm. 10,12 €)

Multivita Ascorbin Long 500 mg 200 tabl.

Pitkävaikutteinen, 500 mg sisältävä C-vitamiinivalmiste päivittäisen C-vitamiinin saannin varmistamiseen. Nieltävä depottabletti hajoaa normaalia tablettia hitaammin ja vapauttaa tasaisesti C-vitamiinia.

17,00 (norm. 21,11 €)

Vichy joulupakkaukset

Kaikki Vichy joulupakkaukset -20 %.

-20 %

Aco joulupakkaukset

Kaikki Aco joulupakkaukset -20 %.

Devisol D3 20 mikrog. 200 tabl.

Pienikokoinen, raikkaasti sitruksen makuinen, helposti suussa hajoava D3-vitamiinitabletti. Sisältää vain luonnollisia aromiaineita. Hammasystävällinen – makeutettu sorbitolilla ja ksylitolilla.

15,00 (norm. 18,16 €)

Minisun Monivitamiini Vahva 120 tabl.

Minisun Vahva on aktiivisen ihmisen monivitamiini, jossa on kaikki tärkeät vitamiinit ja hivenaineet yhdessä tabletissa. Erittäin vahva koostumus antaa lisäenergiaa joka päivä: valmiste sisältää muun muassa reilun annoksen D-vitamiinia, kalsiumia, B12-vitamiinia, foolihappoa ja sinkkiä. Minisun Vahva on markkinoiden ainoa monivitamiini, joka sisältää ubikinonia ja mustikkauutetta.

17,00 (norm. 22,00 €)

Devisol Strong 50 mikrog 200 tabl.

Raikkaan sitruksen makuinen D-vitamiini -valmiste lisääntyneeseen D-vitamiinin tarpeeseen. Tabletti on helposti suussa hajoava ja sen voi joko imeskellä, pureskella tai niellä.

23,00 (norm. 25,82 €)

Idoform Caps 100 kaps.

Idoform® Caps on korkealaatuinen maitohappobakteerikapseli, joka sisältää maailman tutkituinta ja dokumentoitua maitohappobakteerikantaa, Lactobacillus rhamnosus GG:tä. Lisäksi Idoform® Caps sisältää suolistossa luonnostaankin esiintyviä maitohappobakteereita kuten Bifidobacterium BB-12®-maitohappobakteeria.

21,00 (norm. 24,94 €)

Naso seesamiöljy ratiopharm tai Naso Fresh seesamiöljy 10 ml

Seesamiöljy nenän kuiville limakalvoille. Hyvä tukihoitotuote kuivasta sisäilmasta kärsiville ja flunssan yhteydessä. Naso Fresh sisältää 0,75 % eukalyptusöljyä joka antaa raikkaan nenätuntuman. Säilöntäaineeton.

7,00 (norm. 8,82 €)

Aco joulupakkaukset

Muista läheistäsi jouluna!

- 20 %

Bepanthen Eye silmätipat 20×0,5 ml pipetit

Bepanthen Eye sisältää ainutlaisen yhdistelmän hyaluronihappoa ja dekspantenolia. Hyaluronihappo on kehon oma aine ja muistuttaa silmän luonnollista kyynelnestettä. Dekspantenolilla on rauhoittava vaikutus. Bepanthen Eye silmätipat muodostavat silmän pinnalle kirkkaan suojakalvon, joka rauhoittaa ja lievittää kuivien silmien oireita pitkäkestoisesti.

11,00 (norm. 13,05 €)