Kesäkuun ja heinäkuun tarjoukset

Apteekissamme on kuukausittain vaihtuvia tarjouksia. Tervetuloa tekemään hyviä ostoksia!

Aqualan L kesäpakkaus 200 g

Koko perheen päivittäiseen ihonhoitoon ihanteellinen Aqualan L on Suomen suosituin perusvoide, joka imeytyy nopeasti ja sisältää kosteutta oikeassa suhteessa. Monikäyttöinen Aqualan L hellii kosteuttavana perusvoiteena myös allergista ja herkkää ihoa. Se toimii myös kuivan ihon pesuvoiteena ja helpottaa hygieniasta huolehtimista esim. matkalla.

8,00 (norm. 10,12 €)

Thealoz Duo -silmätipat 10 ml

Thealoz® Duo on ainutlaatuinen, kaksivaikutteinen silmätippa, joka vähentää kuivasilmäisyyden oireita ja korjaa sen mahdollisesti aiheuttamia vaurioita.

13,00 (norm. 16,15 €)

Devisol D3 20 mikrog. 200 tabl.

Pienikokoinen, raikkaasti sitruksen makuinen, helposti suussa hajoava D3-vitamiinitabletti. Sisältää vain luonnollisia aromiaineita. Hammasystävällinen – makeutettu sorbitolilla ja ksylitolilla.

14,00 (norm. 18,00 €)

MagneCit 200 tabl.

MagneCit sisältää sekä hyvin imeytyvää magnesiumsitraattia että B6-vitamiinia. MagneCit sopii erityisesti kuntoilijoille ja urheilijoille, fyysistä työtä tekeville sekä kaikille krampeista ja suonenvedosta kärsiville.

16,00 (norm. 20,09 €)

Sebamed Olive tai Liquid Face & Body Wash 1000 ml täyttöpakkaus

Koko perheen klassikkotuote, joka puhdistaa tehokkaasti eikä kuivata. Suositellaan myös intiimipesuun ja kasvojen puhdistukseen. Olive erityisesti kuivalle ja herkälle iholle.

16,00 (norm. 19,76 €)