APTEEKKI Tampereentie – ammattitaitoinen ja palveleva apteekki lähelläsi

APTEEKKI Tampereentie palvelee asiakkaitaan avarissa ja viihtyisissä tiloissa Tampereentien Prisman yhteydessä. Tuttu, ammattitaitoinen henkilökuntamme opastaa sinua mielellään kaikissa lääkitykseen ja hyvinvointiin liittyvissä asioissa. Voit tulla keskustelemaan kanssamme myös itsehoitopuolen tuotteista. Opastamme sinua yksilöllisesti tuotteiden valinnassa ja oikeassa käytössä.

APTEEKKI Tampereentie on tie terveyteesi!

Apteekkarin tervehdys

Meille on helppo poiketa kauppareissun yhteydessä lääkkeitä hakemaan tai ihan vain tutustumaan ja fiilistelemään. Tule katsomaan, mitä kaikkea uudistunut apteekkimme voikaan tarjota ihmiselle, joka on matkalla hyvään ja terveempään arkeen. Viihtyisä lähiapteekki tarjoaa sinulle ystävällisen ja asiantuntevan palvelun ja vinkkejä hyvän olon ja terveyden edistämiseen.
Rauhalliset suoratoimituspisteet reseptiasiakkaille takaavat miellyttävän ja luottamuksellisen apteekkiasioinnin. Myös reseptin uusiminen sujuu meiltä jouhevasti.
Minulla ja koko apteekkimme ammattitaitoisella henkilökunnalla on suuri ilo palvella asiakkaitamme uusissa, viihtyisissä tiloissa. Lämpimästi tervetuloa apteekkiasioille!

Apteekkari

 


Apteekin ammattilaiset

Apteekilla on tärkeä rooli terveydenhuollon ketjussa. Apteekki huolehtii alueensa asiantuntevasta, turvallisesta ja toimivasta lääkehuollosta. Apteekkien farmaseuttinen henkilökunta (proviisorit ja farmaseutit) palvelee asiakkaitaan toimittamalla reseptilääkkeitä ja antamalla yksilöllistä lääkeneuvontaa. Apteekeissa työskentelee myös muita lääkealan ammattilaisia monissa eri tehtävissä.

Apteekkari

Apteekkari on apteekin omistaja ja itsenäinen ammatinharjoittaja. Hän vastaa henkilökohtaisesti apteekin toiminnasta ja taloudesta. Monipuolisen ja pitkän kokemuksensa ansiosta apteekkari tuntee koko lääkehuollon kentän. Apteekkarilla on vähintään proviisorin koulutus.

Proviisori

Proviisori työskentelee apteekin esimiestehtävissä apteekkarin oikeana kätenä. Proviisori valvoo asiakaspalvelun laatua, palvelee asiakkaita, huolehtii apteekin kannattavuudesta ja suunnittelee apteekkarin kanssa mm. henkilökunnan koulutukseen ja apteekin kehittämiseen liittyviä asioita. Proviisorin tutkinto on ylempi korkeakoulututkinto.

Farmaseutti

Farmaseutti on apteekin asiakaspalvelun avainhenkilö, joka hallitsee suvereenisti sekä reseptilääkkeet että itsehoitotuotteet. Reseptilääkkeiden toimitus ja asiakkaiden yksilöllinen opastus kaikkien lääkkeiden käytössä ovat farmaseutin tärkeintä vastuualuetta. Farmaseutin tutkinto on alempi korkeakoulututkinto.

Farmanomi, lääketeknikko

Farmanomi ja lääketyöntekijä osallistuvaut apteekin kassatyöskentelyyn, varastonvalvontaan, laskutukseen sekä muihin ATK-töihin. Lääketeknikon koulutuksen voi hankkia terveysalan oppilaitoksissa tai oppisopimuksella.

Oppilas ja harjoittelija

Farmasian oppilas suorittaa apteekissa opintoihinsa sisältyvää käytännön harjoittelua, joka on tärkeä osa farmaseutin ja proviisorin tutkintoa. Oppilas harjoittelee kaikkia farmaseuttisia tehtäviä farmaseuttien ja proviisorien valvonnassa. Apteekissamme on farmasian alalle aikoville myös tarjolla harjoittelupaikkoja. Harjoittelija osallistuu vakinaisen henkilökunnan mukana lähinnä tavaran purkuun, varaston valvontaan, somistukseen jne.