Lokakuun ja marraskuun tarjoukset

Apteekissamme on kuukausittain vaihtuvia tarjouksia. Tervetuloa tekemään hyviä ostoksia!

Apobase Carbamide 5 % emulsiovoide 250 g

Tehokosteuttava perusvoide päivittäiseen käyttöön. Voide sisältää karbamidia 5% ja glyserolia, jotka auttavat vähentämään kosteuden haihtumista iholta. Rasvapitoisuus 22 %.

12,00 (norm. 14,81 €)

Betolvex Strong 1,25 mg 90 kaps

Vahvempi ja monipuolinen B12-vitamiinivalmiste: sisältää myös muita B-ryhmän vitamiineja, jotka tukevat jaksamista.

22,00 (norm. 25,03 €)

Biorion Stimuloiva hoitoneste 150 ml

Auttaa hidastamaan ja ehkäisemään ennenaikaista hiustenlähtöä ja edistämään uusien hiusten kasvua erityisen aktiiviaineyhdisteen ja hiuspohjan pintaverenkiertoa virkistävän kofeiinin ja B3-vitamiinin avulla. Tuote täydentää erinomaisesti sisäisesti nautittavan Biorion hiusravintolisän vaikutusta.

18,00 (norm. 21,81 €)

Rela Tabs 30 purutabl.

Hyvänmakuinen purutabletti sisältää yhtä maailman tutkituinta maitohappobakteeria, Lactobacillus reuteri Protectis®:ta. Rela Tabs sopii koko perheelle päivittäin tai kuureina esimerkiksi matkoilla. Kolme makua: omena, sitruuna ja mansikka.

14,00 (norm. 15,95 €)

Minisun 20 mikrog. 200 tabl.

Minisun D-vitamiinitabletit on helppo tapa varmistaa riittävä D-vitamiinin saanti ympäri vuoden. Minisun sisältää tehokkaasti imeytyvää D3-vitamiinia, ja sen tehosta ja imeytymisestä on tutkimusnäyttöä. Annostelu on helppoa. Yksi pieni purutabletti päivässä riittää. Minisun 20 mikrogrammaa sopii nuorille ja aikuisille päivittäiseen käyttöön. Kolme makua: neutraali (mieto ksylitoli), metsämansikka ja villivadelma.

15,00 (norm. 17,77 €)

Multivita Plus 200 tabl.

Aikuisille suunniteltu monivitamiinitabletti – sisältää enemmän mm. tärkeää D3-vitamiinia, suonenvetoa ehkäisevää magnesiumia ja näkökyvylle tärkeää A-vitamiinia.

19,00 (norm. 23,74 €)

Biorion 60 kaps

Biorion sisältää neljäa aineosaa, sinkkiä, seleeniä, kuparia ja biotiinia, joiden hiusten terveyteen liittyvät terveysväittämät on arvioinut Euroopan elintarviketurvallisuusviranomainen (EFSA).  Kun elämän eri vaiheet rasittavat hiuksia, Biorion tukee hiusten terveyttä ja hyvinvointia! Sopii myös raskaana oleville ja imettäville.

23,00 (norm. 27,00 €)

Betolvex 1 mg 150 tabl.

B12-vitamiini ylläpitää hermoston normaalia toimintaa ja normaaleja psykologisia toimintoja.

25,00 (norm. 29,15 €)

Apteekki FluAcute Zink+ 20 ml suusuihke

Heti flunssan ensioireisiin. Lyhentää flunssan kestoa ja lievittää oireita. Suihke sisältää sinkkiä, joka lyhentää flunssan kestoa ja B5-vitamiinia, joka edistää limakalvojen uusiutumista. Glyseroli ja sorbitoli kosteuttavat ärtynyttä nielua sekä vähentävät turvotusta ja kurkkukipua. Makuina: anis, mustaherukka ja sitruuna-inkivääri.

16,00 (norm. 20,83 €)

Bepanthen Eye silmätipat 20 x 0,5 ml pipetit

Bepanthen Eye sisältää ainutlaisen yhdistelmän hyaluronihappoa ja dekspantenolia. Hyaluronihappo on kehon oma aine ja muistuttaa silmän luonnollista kyynelnestettä. Dekspantenolilla on rauhoittava vaikutus. Bepanthen Eye silmätipat muodostavat silmän pinnalle kirkkaan suojakalvon, joka rauhoittaa ja lievittää kuivien silmien oireita pitkäkestoisesti.

11,00 (norm. 13,05 €)

Biorion Strong 5 mg 60 kaps

Biorion Strong on monipuolinen ravintolisä hiusten terveyden ja hyvinvoinnin tukemiseen. Yhdestä päivittäisestä kapselista saat runsaasti biotiinia, seleeniä ja sinkkiä, jotka edistävät hiusten terveyttä, rautaa, E-vitamiinia ja monipuolisesti B-ryhmän vitamiineja, mm. pantoteeni- ja foolihappoa, L-kysteiiniä ja hirssiuutetta.

33,00 (norm. 37,68 €)