Joulukuun ja tammikuun tarjoukset

Apteekissamme on kuukausittain vaihtuvia tarjouksia. Tervetuloa tekemään hyviä ostoksia!

Beko Strong B12 + foolihappo + B6 100 tabl.

Pienikokoinen, helposti nieltävä B12-vitamiinitabletti muistin, hermoston ja vastustuskyvyn tueksi. B12-vitamiinin tarve voi korostua muun muassa ikääntyvillä, vegaaneilla sekä suoliston alueen imeytymishäiriöissä.

22,00 (norm. 26,01 €)

Maitohappobakteeri + B Ratiopharm 100 kaps.

Maitohappobakteeri + B ratiopharm sisältää kuutta maitohappobakteerikantaa ja B-vitamiinia. Valmiste sopii päivittäiseen käyttöön ja myös lomamatkoille. B6- ja B12-vitamiinit edistävät immuunijärjestelmäsi normaalia toimintaa. B-vitamiinit vähentävät väsymystä, auttavat elimistöä vapauttamaan energiaa ruoasta ja ylläpitävät vastustuskykyä. B-vitamiinien puutostiloja voi esiintyä mm. sairastelun, lääkehoidon, stressin, fyysisen rasituksen ja väärien ruokailutottumusten yhteydessä.

17,00 (norm. 21,11 €)

Ultraveen -sarja

Ultraveen -sarjan tuotteet sisältävät suomalaista kauraa sekä ureaa. Sarjan tuotteet on kehitetty yleisten iho-ongelmien, kuten kutisevan ihon, ihottuman sekä psoriasiksen hoitoon.

-15 % normalista hinnasta!

Thealoz Duo -silmätipat 10 ml

Thealoz® Duo on ainutlaatuinen, kaksivaikutteinen silmätippa, joka vähentää kuivasilmäisyyden oireita ja korjaa sen mahdollisesti aiheuttamia vaurioita.

13,00 (norm. 15,63 €)

Multi-tabs Family 190 tabl.

Multi-tabs® Family sisältää 13 tärkeää vitamiinia ja 8 kivennäisainetta. Yksi tabletti päivässä auttaa takaamaan vitamiinien ja kivennäisaineiden päivittäisen saantitarpeen. Sopii aikuisille ja yli 7-vuotiaille lapsille.

18,00 (norm. 22,88 €)

Naso seesamiöljy ratiopharm tai Naso Fresh seesamiöljy 10 ml

Seesamiöljy nenän kuiville limakalvoille. Hyvä tukihoitotuote kuivasta sisäilmasta kärsiville ja flunssan yhteydessä. Naso Fresh sisältää 0,75 % eukalyptusöljyä joka antaa raikkaan nenätuntuman. Säilöntäaineeton.

7,00 (norm. 8,82 €)

Bellavita -voiteet 75 g

Bellavita ravitsee ja hemmottelee ihoa täyteläisellä koostumuksellaan. A-vitamiini auttaa säilyttämään kasvojen nuorekkuuden, kimmoisuuden ja pehmeän tunnun. Voide sopii päivittäiseen ihon hoitoon, varsinkin kasvojen, kaulan ja dekolteen alueelle. A-vitamiinia sisältävät päivä- ja yövoiteet  miedosti hajustettuina tai hajusteettomina.

11,00 (norm. 13,98 €)

Posivil Fluzink 40 imeskelytabl.

Posivil FluZink imeskelytabletit auttavat flunssan ensioireisiin ja lieventävät oireita sekä lyhentävät oireiden kestoa. Makuina anis tai veriappelsiini.

10,00 (norm. 13,10 €)

Avène Cold Cream -joulupakkaus

Kaunis paketti sisältää Cold Cream käsi- ja huulivoiteen.

12,00 (norm. 17,27 €)