Huhtikuun ja toukokuun tarjoukset

Apteekissamme on kuukausittain vaihtuvia tarjouksia. Tervetuloa tekemään hyviä ostoksia!

Multivita Omegalive Junior 45 tabl.

Hedelmäisen makuinen omega-3-kalaöljyvalmiste myös perheen pienimmille. Pehmeä, geelimäinen tabletti maistuu raikkaasti appelsiinilta ja sitruunalta, ja siinä on käytetty vain luonnollisia väriaineita. Päiväannos, 2 kpl sisältää jopa 700 mg omega-3-rasvahappoja sekä 10 mg normaalia kasvua tukevaa D3-vitamiinia. Makeutettu ksylitolilla ja sorbitolilla.

13,00 (norm. 16,15 €)

Maitohappobakteeri + B Ratiopharm 100 kaps.

Maitohappobakteeri + B ratiopharm sisältää kuutta maitohappobakteerikantaa ja B-vitamiinia. Valmiste sopii päivittäiseen käyttöön ja myös lomamatkoille. B6- ja B12-vitamiinit edistävät immuunijärjestelmäsi normaalia toimintaa. B-vitamiinit vähentävät väsymystä, auttavat elimistöä vapauttamaan energiaa ruoasta ja ylläpitävät vastustuskykyä. B-vitamiinien puutostiloja voi esiintyä mm. sairastelun, lääkehoidon, stressin, fyysisen rasituksen ja väärien ruokailutottumusten yhteydessä.

17,00 (norm. 21,11 €)

Ophtim Eye Forte 0,4 % 10 ml tai 20 x 0,5 ml pipetit

Ophtim Eye silmätipoissa vaikuttava aine on hyaluronihappo. Se on kehon oma aine, jota on luonnostaan myös silmissä. Hyaluronihapolla on kosteutta lisääviä ja sitovia sekä kyynelkalvon tasapainoa parantavia ominaisuuksia. Ophtim Eye silmätipat ovat säilöntäaineettomia, joten ne sopivat jatkuvaan ja runsaaseenkin käyttöön. Tuotetta voi käyttää myös piilolinssien kanssa.

Ophtim Eye Forte 10 ml 13 € (norm. 15,63 €)

Ophtim Eye Forte 20×0,5 ml pipetit 11 € (norm. 13,05 €)

Bevitamed kynsisienen hoitokynä 4 ml

Kätevä kynsisienikynä lievän ja keskivaikean kynsisienen hoitoon. Vaikutus perustuu luonnollisiin ainesosiin, jotka muuttavat kynnen elinympäristöä ja estävät kynsisienen kasvua. Näkyviä tuloksia jo neljässä viikossa. Yksi kynä riittää yhden kynnen noin 6 kuukauden hoitoon.

18,00 (norm. 22,73 €)

Multivita Magnesiumsitraatti + B6 90 tabl. tai purutabl.

Multivita Magnesiumsitraatti sisältää 150mg magnesiumia sekä 2 mg magnesiumin imeytymistä tehostavaa B6-vitamiinia. Multivita Magnesiumsitraatissa magnesium on orgaanisessa muodossa magnesiumsitraattina mikä takaa tehokkaan magnesiumin imeytymisen.

12,00 (norm. 15,18 €)

Bethover 1mg B12 vitamiini 150 purutabl.

Vadelmanmakuinen purutabletti päivittäisen B12-vitamiinin saannin turvaamiseen. B12 vitamiini on tärkeä kasvisyöjille koska kasviksissa ei ole sitä lainkaan. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia, soveltuu myös kasvissyöjille noudattaville.

25,00 (norm. 29,15 €)

Multivita Omegalive Strong 100 kaps

Päiväannostukseltaan apteekin vahvin kalaöljykapseli (IMS Health 06/2015). Korkeasta omega-3-pitoisuudesta huolimatta kapseli on kohtuullisen kokoinen ja helppo niellä. Valmiste ei sisällä lisättyjä vitamiineja ja sopii siksi käytettäväksi yhdessä vitamiinivalmisteiden kanssa.

18,00 (norm. 21,70 €)

Kaikki Aco sun tuotteiden sarjasta – 20 % normaalihinnoista

Täydellinen valikoima aurinkotuotteita koko perheelle.

 

Flexitol Moisturising Foot Cream -hoitovoide 85 g

Flexitol® Moisturising Foot Cream voiteessa on erittäin tiivistetty voidepohja, johon on lisätty E-vitamiinia sekä 10 % ureaa, jotka tekevät siitä erittäin ravitsevan. Voiteen hellävarainen, nopeasti imeytyvä koostumus sopii erittäin kuiville säärille ja jaloille. Voide pitää ihon sileänä, pehmeänä ja erittäin ravittuna auttaen ihoa palauttamaan luonnollisen ulkonäkönsä.

8,00 (norm. 10,25 €)

Biorion Strong 5 mg 60 kaps

Biorion Strong on monipuolinen ravintolisä hiusten terveyden ja hyvinvoinnin tukemiseen. Yhdestä päivittäisestä kapselista saat runsaasti biotiinia, seleeniä ja sinkkiä, jotka edistävät hiusten terveyttä, rautaa, E-vitamiinia ja monipuolisesti B-ryhmän vitamiineja, mm. pantoteeni- ja foolihappoa, L-kysteiiniä ja hirssiuutetta.

31,00 (norm. 37,68 €)